• Drammen : 32 23 12 00

  • Kongsvinger : 62 88 84 30

  • Mysen : 69 89 88 99

Ledige stillinger

Jobb hos oss


Vi søker stadig nye service innstilte talenter!

Storhusholdningsmarkedet er i stadig utvikling og det stilles stadig høyere forventninger til både sortimentsomfang, leveringspresisjon, priser, service og profesjonalitet i alle ledd. Det innebærer at vi som aktør i dette markedet må være dynamiske og hele tiden forbedre oss. Vi vil også i fremtiden være en konkurransedyktig aktør for å sikre fortsatt sunn konkurranse og valgfrihet i et marked som er preget av oligopol. For å befeste vår posisjon i dette markedet, fortsatt som medlem av Servicegrossistene AS, er det viktig for oss å sørge for et best mulig tilbud på det sentrale Østlandet hvor du og mange andre viktige storhusholdningskunder er konsentrert.

Eierne av Bjørnulfs Engros AS (Mjøndalen), Bjørn Kristiansen AS (Kongsvinger) og Østfoldfrukt Mysen AS (Slitu) har med virkning fra 1. januar 2014 etablert Cater AS. Vi har dannet en større enhet med felles ambisjoner, ledelse, eierskap og logistikk og overført eierskapet av driftsselskapene til Cater AS. Samtidig endret selskapene navn til hhv. Cater Drammen AS, Cater Kongsvinger AS og Cater Mysen AS.

Ledige stillinger


Her er en oversikt over våre ledige stillinger

Kan du gjøre våre kunder fornøyd, holde systemene oppdatert og kollegaene glade? Da er du kanskje vår nye Lagersjef.

Våre kunder er ikke så kravstore bare de får alle varene de har bestilt i riktig kvantum til rett tid. Vi tar imot, plukker, pakker og leverer tusenvis av varelinjer hver dag og krydderposen er like viktig som biffen, agurken, pommes frittesen, melka eller vinflaskene. Cater Storkjøkken leverer alt dette til restauranter, gatekjøkken, sykehus, sykehjem, bedriftskantiner, m.m.

God mat - hver dag er vår forpliktelse og våre kunder stoler på oss. Slagordet vårt - DET ER I ORDEN - betyr også at vi som jobber i Cater har fartsfylte, utfordrende og artige dager.

Vi har akkurat flyttet inn i vårt 10.000 m2 store og splitter nye lager. Her har vi mange spennende muligheter i flere år fremover, mange av dem har vi kanskje ikke tenkt på enda.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver
  • Vår bedrift er avhengig av gode IT systemer ± vi har en del allerede. Hvis du kan vise oss potensialet i disse systemene, samtidig som du kan håndtere alle Excel arkene som sjefen sender deg, vil det bli holdt tale om deg på julebordet.
Ønskede kvalifikasjoner
  • Vi trenger deg som elsker å ha orden rundt deg. Klarer du å finne flaskehalsene og samtidig klarer å finne løsningen, er du definitivt en kandidat. Kan du analysere deg frem til flaskehalsen før den oppstår, så gratulerer vi deg med ny jobb hos oss.
Personlige egenskaper
  • Cater Storkjøkken har 85 fantastiske medarbeidere. 22 av disse ønsker seg en lagersjef som kan hjelpe dem bli enda mer fantastiske. Vi tror at en som engasjerer seg i mennesker, er tydelig, målrettet, selv går foran for å vise vei, hjelper alle til å ta ansvar og ikke minst får alle til å fungere effektivt vil bli en perfekt lagersjef. Du blir med i ledergruppen, får gode betingelser og betydelige påvirkningsmuligheter. Høres dette ut som noe du har lyst til? Les mer om oss på cater.no Finner du ikke alle svarene der, ta en telefon eller e-post til vår daglige leder Bjørn Garder på bjorn@cater.no eller tlf. 908 46 977. Du søker via Finn.no: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=124653959

Om arbeidsgiveren

Cater Storhusholdning er en av de ledende grossister av matvarer til storhusholdningssektoren på østlandet. Våre kunder er alle typer storkjøkken som kantiner, restaurant, fast-food, sykehus, sykehjem, hotell, arrangementer, festivaler etc. Cater konsernet har tre driftsselskaper som i år har flyttet sammen i et splitter nytt lager på Lierskogen utenfor Drammen. Omsetningen i 2018 blir ca MNOK 600. All logistikk skjer med egne biler og egne ansatte. Vi har en tydelig miljøprofil, tar inn lærlinger i sjåførfaget og har hjulpet mange med utfordringer inn i arbeidslivet. Våre kjerneverdier er kvalitet, fleksibilitet, pålitelighet, og trivsel.

MILJØFYRTÅRN


Cater er sertifisert som et Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Det er et miljøhandlingsprogram og miljøledelsessystem hvor bedriftene gjennomfører en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav.

www.miljofyrtarn.no

Scroll to Top