• Drammen : 32 23 12 00

  • Kongsvinger : 62 88 84 30

  • Mysen : 69 89 88 99

Nyheter

Vi har åpnet lagerutsalg!

Torsdag 7.juni åpnet Cater Storkjøkken lagerutsalg. Lagerutsalget ligger i direkte tilknytning til vårt nye hovedlager som ble åpnet ved Liertoppen i fjor høst. Lagerutsalget vil gjøre det enklere for kunder innen restaurant-, fastfood- og kantine-markedet å gjøre suppleringskjøp raskt, og selv kunne plukke ut de ferske råvarene de ønsker.

Lagerutsalget er på 1200 kvm og vil inneholde alle varegrupper innen mat, drikke og non-Food som Cater Storkjøkken har i sin portefølje. I tillegg har Cater Lagerutsalg mulighet til å bestille over 15.000 ulike produkter. Bli kunde og får 10% rabatt på første kjøp i lagerutsalget.

Ny nettbutikk!

Kjære kunde!
Nå er endelig vår nye nettbutikk klar til bruk. Den gir deg en bedre brukeropplevelse i form av langt bedre responstid, topp brukervennlighet og masse ny funksjonalitet. Vi anbefaler at du konverterer til den nye nettbutikken så snart som mulig.

Den nye nettbutikken er ikke tilgjengelig via våre nettsider www.cater.no som den gamle, men via www.sg.no. Vi har laget en egen nettside hvor du enkelt kan gjennomføre overgangen fra gammel til ny nettbutikk ved hjelp av ditt eksisterende brukernavn og passord. Klikke på denne linken for å komme til denne siden:

https://sg.no/migrering/overgang-fra-gammel-nettbutikk

Du finner også konverteringssiden på www.sg.no.

Husk også å velge riktig grossist; Cater Drammen, Cater Kongsvinger eller Cater Mysen. Alle dine eventuelle plankjøp og favorittlister vil bli konvertert inn i den nye nettbutikken. Merket avtalesortiment vil også være likt. Hjelp-funksjoner ligger tilgjengelig både i form av tekst og videoer, og våre selgere er klar til å hjelpe ved behov. Den gamle nettbutikken vil fungere parallelt med den nye i en god stund framover. Offentlige kunder som bruker punch-out kan ikke bruke den nye nettbutikken riktig ennå. Ta kontakt om du lurer på noe.

Cater med nye distribusjonsbiler drevet av biogass!

Med miljø som et viktig fokusområde i Cater, er mest mulig miljøvennlig transport og distribusjon av varer en selvfølge. Derfor har vi løpende vurderinger av hvordan vi kan optimalisere vår bilpark i forhold til miljø og en gradvis overgang til en grønnere bilpark. I februar fikk vi levert våre to første distribusjonsbiler med biogass som drivstoff, og lenger ut på våren får vi får første elektriske lastebil.

På bildet ser dere den minste biogass-bilen, som både har kjøle- og frysekapasitet. Vi kaller det grønt levert!

Cater vinner anbud

Cater har vunnet anbudet RIIG (Regionalt Innkjøp i Kongsvingerregionen). Rammeavtalen med RIIG omfatter både kolonialvarer og kjøtt, og representerer et samlet årskjøp på ca. 10 millioner kroner. Leveransene starter ultimo februar.

Åpningsfest nytt lagerbygg

9. februar var det åpningsfest for vårt nye lager- og administrasjonsbygg på Lierskogen. Nærmere 300 inviterte fra både kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere bidro til veldig hyggelig atmosfære. Et utvalg av våre leverandører sørget for god mat og drikke. En spesiell takk til de. Gjennom kvelden var det flere underholdningsinnslag, blant annet et sammensatt lysbilde-show som viste den møysommelige prosessen det er å prosjektere og bygge et lagerbygg.

Årets leverandør ble også kåret. Det ble Orkla Foods. Bildet viser utdelingen.Kriteriene var produkter med god konkurransekraft, høy servicegrad og et aktivt salgsapparat. Vi gratulerer Orkla Foods og ser fram imot et fortsatt godt samarbeide.

Tidenes storhusholdningsmesse!

Vi annonserte tidenes storhusholdningsmesse - og det ble det! Over 500 besøkende og 72 utstillere skapte en ramme rundt messen vi knapt kunne drømt om. Praten gikk livlig på alle stands, vareprøver ble presentert og kontakter knyttet. Det faglige programmet i form av foredrag var også svært godt besøkt. På bildet ser vi standen til Oluf Lorentzen som ble kåret til messens beste stand. Vi gratulerer.

Vårt kveldsarrangement etter messen ble også en kjempesuksess. Over 300 påmeldte i en lett mix av leverandører og kunder fikk servert god mat og topp underholdning.

En spesiell takk til våre leverandører og deres store bidrag inn i denne typen arrangementer.

Da er det bare å glede seg til neste års messe!


MILJØFYRTÅRN


Cater er sertifisert som et Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Det er et miljøhandlingsprogram og miljøledelsessystem hvor bedriftene gjennomfører en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav.

www.miljofyrtarn.no

Scroll to Top