• Drammen : 32 23 12 00

  • Kongsvinger : 62 88 84 30

  • Mysen : 69 89 88 99

Nyheter

Drammen Mat- og Drikkemesse 2019

Gårsdagens messe var en suksess, og vi ønsker å takke alle som tok seg tid til å komme innom og bidra til dette arrangementet. Totalt var det ca 700 deltakere og ca 100 utstillere innom torsdag 12. september 2019.

Vi hadde innholdsrike kurs og foredrag, mange flotte utstillere i ulike mat- og drikkevarekategorier, egen alkoholavdeling, flotte giveaways og premier, og en flott avsluttning på kvelden med underholdning, god mat og drikke.

Vi ønsker igjen å gratulere Per’s Kjøkken for prisen “Beste stand 2019”, og Brødr. Ringstad for prisen “Årets leverandør”. Takk for et fint samarbeid hittil!

Vi sees til neste år, Drammen!

Drammen Mat- og Drikkemesse 2019

For første gang i historien arrangerer vi Drammens største matmesse. Her vil det komme et bredt utvalg av utstillere, og vi håper på rekordmange besøkende.

I år vil Drammen Mat- og Drikkemesse avholdes i Drammenshallen på Strømsø i Drammen torsdag 12. september 2019 kl. 12.00-18.00. På kvelden avslutter vi det hele med et storslått arrangement med middag og underholdning. Messen er åpen for alle som jobber med mat, og det er gratis inngang hele dagen, også på kvelden.

Signering Strømsgodset IF

10. april 2019 inngikk Cater AS og Strømsgodset Toppfotball en totalavtale for 2019. Cater AS vil levere all mat til Marienlyst stadion under hjemmekamper, i kiosken og på VIP-avdelingen.

Ny nettside

Fra og med januar 2019 vil det kun være mulig å bestille mat gjennom vår nye nettside hos Servicegrossistene, www.sg.no.

Ny lagersjef

Jørgen Dalby Olsson har tatt på seg rollen med å drifte vårt 17 000 kvm store lager her på Lierskogen. Med lang fartstid i næringsmiddelindustrien og bred erfaring styrker Dalby Olsson vårt team, og vil være med på å løfte oss opp til nye høyder. Fra og med januar vil han ha ansvaret for 29 ansatte som håndterer i gjennomsnitt 100 000 enheter i løpet av en dag, og i en stadig voksende bedrift som Cater AS er det viktig med en god støttespiller med på laget.

Cater Storkjøkken med el-lastebil med frys og kjøl

Faksimile fra

Leverandøren av Daily Electric frys og kjølebil er Iveco Norge som, selger Iveco varevogner, lastebiler og relaterte serviceytelser i Norge via 12 sertifiserte Iveco-forhandlere og 23 autoriserte serviceverksteder.

Stadig større søkelys på miljø

– Bakgrunnen for anskaffelsen er ett stadig sterkere miljøsøkelys fra flere av storhusholdningskundene våre og ett ønske om å være helt fremst i klassen når det gjelder miljøvennlig distribusjon. Det har kommet strengere miljøkrav fra det offentlige, og denne bilen skal først og fremst brukes til å distribuere matvarer til kommunene Asker, Bærum og Oslo, sier forretningsutvikler hos Cater Storkjøkken, Tomas Torvik, i en pressemelding.

– Det fantes ingen el-lastebiler av denne typen da vi starter prosjektet i 2017. Utviklingen har vært tidkrevende, men med tett samarbeid mellom Iveco, Cater og støtte fra Enova, er endelig bilen på plass. Vi håper bilen blir en suksess både for Cater og miljø, sier Torvik.

Torvik forteller videre at bilen skal være stasjonert på Caters lager på Lierskogen og vil bli brukt i nærområdet fra Lier til Oslo.

– Vi er veldig spent på rekkevidden, og kommer til å bruke noe tid på å teste hvordan bilen fungerer i praksis. Nærhet til markedet og fleksible leveringsrutiner gjør at vi skal klare å utnytte bilen på best mulig måte.

Iveco Daily Electric Bilen som er levert til Cater, er en Daily Electric 50C80. Bilen har en totalvekt på 5,6 tonn og er levert med et 4,10 meters Nor Ka-skap og 750 kg bakløfter, som går på eget batteri. Skapet har to aggregat for kjøl og frys. Videre er bilen utstyrt med en elektrisk motor på 80 kW og tre batteripakker. Iveco Daily Electric kan leveres som chassis, kassevogn og minibuss. Kjøretøyet finnes i 3,5-tonns utførelse med enkle bakhjul og versjoner opp til 5,6 tonns totalvekt med tvillinghjul. 3,5-tonnerne leveres med en el-motor på 60 kW, mens de større versjonene har 80 kW. Kundene kan velge fra en til tre batteripakker, alt etter ønsket rekkevidde og nyttelast. I gunstigste tilfelle kan Daily Electric ha en rekkevidde på inntil 200 km. Kjøretøyet er utstyrt med et fleksibelt ladesystem, og med hurtiglading kan batteriene lades i løpet av to timer. Iveco har levert over 20 Daily Electric i Norge, men bilen til Cater er den første kjøle- og frysebilen.


MILJØFYRTÅRN


Cater er sertifisert som et Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Det er et miljøhandlingsprogram og miljøledelsessystem hvor bedriftene gjennomfører en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav.

www.miljofyrtarn.no

Scroll to Top