• Drammen : 32 23 12 00

  • Kongsvinger : 62 88 84 30

  • Mysen : 69 89 88 99

Nyheter

Drammen Mat- og Drikkemesse 2019

For første gang i historien arrangerer vi Drammens største matmesse. Her vil det komme et bredt utvalg av utstillere, og vi håper på rekordmange besøkende.

I år vil Drammen Mat- og Drikkemesse avholdes i Drammenshallen på Strømsø i Drammen torsdag 12. september 2019 kl. 12.00-18.00. På kvelden avslutter vi det hele med et storslått arrangement med middag og underholdning. Messen er åpen for alle som jobber med mat, og det er gratis inngang hele dagen, også på kvelden.

Ny nettside

Fra og med januar 2019 vil det kun være mulig å bestille mat gjennom vår nye nettside hos Servicegrossistene, www.sg.no.

Cater Storkjøkken med el-lastebil med frys og kjøl

Faksimile fra

Leverandøren av Daily Electric frys og kjølebil er Iveco Norge som, selger Iveco varevogner, lastebiler og relaterte serviceytelser i Norge via 12 sertifiserte Iveco-forhandlere og 23 autoriserte serviceverksteder.

Stadig større søkelys på miljø

– Bakgrunnen for anskaffelsen er ett stadig sterkere miljøsøkelys fra flere av storhusholdningskundene våre og ett ønske om å være helt fremst i klassen når det gjelder miljøvennlig distribusjon. Det har kommet strengere miljøkrav fra det offentlige, og denne bilen skal først og fremst brukes til å distribuere matvarer til kommunene Asker, Bærum og Oslo, sier forretningsutvikler hos Cater Storkjøkken, Tomas Torvik, i en pressemelding.

– Det fantes ingen el-lastebiler av denne typen da vi starter prosjektet i 2017. Utviklingen har vært tidkrevende, men med tett samarbeid mellom Iveco, Cater og støtte fra Enova, er endelig bilen på plass. Vi håper bilen blir en suksess både for Cater og miljø, sier Torvik.

Torvik forteller videre at bilen skal være stasjonert på Caters lager på Lierskogen og vil bli brukt i nærområdet fra Lier til Oslo.

– Vi er veldig spent på rekkevidden, og kommer til å bruke noe tid på å teste hvordan bilen fungerer i praksis. Nærhet til markedet og fleksible leveringsrutiner gjør at vi skal klare å utnytte bilen på best mulig måte.

Iveco Daily Electric Bilen som er levert til Cater, er en Daily Electric 50C80. Bilen har en totalvekt på 5,6 tonn og er levert med et 4,10 meters Nor Ka-skap og 750 kg bakløfter, som går på eget batteri. Skapet har to aggregat for kjøl og frys. Videre er bilen utstyrt med en elektrisk motor på 80 kW og tre batteripakker. Iveco Daily Electric kan leveres som chassis, kassevogn og minibuss. Kjøretøyet finnes i 3,5-tonns utførelse med enkle bakhjul og versjoner opp til 5,6 tonns totalvekt med tvillinghjul. 3,5-tonnerne leveres med en el-motor på 60 kW, mens de større versjonene har 80 kW. Kundene kan velge fra en til tre batteripakker, alt etter ønsket rekkevidde og nyttelast. I gunstigste tilfelle kan Daily Electric ha en rekkevidde på inntil 200 km. Kjøretøyet er utstyrt med et fleksibelt ladesystem, og med hurtiglading kan batteriene lades i løpet av to timer. Iveco har levert over 20 Daily Electric i Norge, men bilen til Cater er den første kjøle- og frysebilen.

Cater vinner anbud!

Cater er veldig glade og veldig stolte over å ha vunnet to store anbud nå på ettersommeren. Begge er til Oslo kommune, hvor Cater nå skal levere både kolonialvarer og frukt og grønt. Avtalene har en estimert årlig verdi på ca. 70 millioner kroner. I tillegg til pris har både miljø, leverandørens evne til å hjelpe kommunen med matplaner og en effektiv og brukervennlig netthandel vært avgjørende for at avtalen ble gitt til Cater.

Cater ser fram imot et fortsatt godt samarbeide med Oslo kommune!

Cater Julebrosjyre 2018

Kjære kunde!

Det er en stund til jul, men det er en grunn til at ordtaket «som julekvelden på kjerringa» har oppstått. Vi oppfordrer derfor våre kunder å være tidlig ute og planlegge godt. Det gir mindre stress og mer kontroll i en ellers hektisk førjulstid.

I den nye julebrosjyren, som du finner etter at du har logget deg på i vår netthandel, har vi gleden av å presentere et utvalg av årets julesortiment. På noen av produktene er det bestillingsfrist allerede i oktober. Dette er for at leverandørene skal kunne planlegge sin produksjon. Følg oss også i vår nettbutikk (www.sg.no/Cater) for andre fristende tilbud og kampanjer.

Med ønsker om en riktig fin førjulstid!

Med vennlig hilsen
oss i Cater

Vi har åpnet lagerutsalg!

Torsdag 7.juni åpnet Cater Storkjøkken lagerutsalg. Lagerutsalget ligger i direkte tilknytning til vårt nye hovedlager som ble åpnet ved Liertoppen i fjor høst. Lagerutsalget vil gjøre det enklere for kunder innen restaurant-, fastfood- og kantine-markedet å gjøre suppleringskjøp raskt, og selv kunne plukke ut de ferske råvarene de ønsker.

Lagerutsalget er på 1200 kvm og vil inneholde alle varegrupper innen mat, drikke og non-Food som Cater Storkjøkken har i sin portefølje. I tillegg har Cater Lagerutsalg mulighet til å bestille over 15.000 ulike produkter. Bli kunde og får 10% rabatt på første kjøp i lagerutsalget.


MILJØFYRTÅRN


Cater er sertifisert som et Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Det er et miljøhandlingsprogram og miljøledelsessystem hvor bedriftene gjennomfører en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav.

www.miljofyrtarn.no

Scroll to Top