• Drammen : 32 23 12 00

  • Kongsvinger : 62 88 84 30

  • Mysen : 69 89 88 99

Nyheter

Cater vinner anbud!

Cater er veldig glade og veldig stolte over å ha vunnet to store anbud nå på ettersommeren. Begge er til Oslo kommune, hvor Cater nå skal levere både kolonialvarer og frukt og grønt. Avtalene har en estimert årlig verdi på ca. 70 millioner kroner. I tillegg til pris har både miljø, leverandørens evne til å hjelpe kommunen med matplaner og en effektiv og brukervennlig netthandel vært avgjørende for at avtalen ble gitt til Cater.

Cater ser fram imot et fortsatt godt samarbeide med Oslo kommune!

Cater Julebrosjyre 2018

Kjære kunde!

Det er en stund til jul, men det er en grunn til at ordtaket «som julekvelden på kjerringa» har oppstått. Vi oppfordrer derfor våre kunder å være tidlig ute og planlegge godt. Det gir mindre stress og mer kontroll i en ellers hektisk førjulstid.

I den nye julebrosjyren, som du finner etter at du har logget deg på i vår netthandel, har vi gleden av å presentere et utvalg av årets julesortiment. På noen av produktene er det bestillingsfrist allerede i oktober. Dette er for at leverandørene skal kunne planlegge sin produksjon. Følg oss også i vår nettbutikk (www.sg.no/Cater) for andre fristende tilbud og kampanjer.

Med ønsker om en riktig fin førjulstid!

Med vennlig hilsen
oss i Cater

Vi har åpnet lagerutsalg!

Torsdag 7.juni åpnet Cater Storkjøkken lagerutsalg. Lagerutsalget ligger i direkte tilknytning til vårt nye hovedlager som ble åpnet ved Liertoppen i fjor høst. Lagerutsalget vil gjøre det enklere for kunder innen restaurant-, fastfood- og kantine-markedet å gjøre suppleringskjøp raskt, og selv kunne plukke ut de ferske råvarene de ønsker.

Lagerutsalget er på 1200 kvm og vil inneholde alle varegrupper innen mat, drikke og non-Food som Cater Storkjøkken har i sin portefølje. I tillegg har Cater Lagerutsalg mulighet til å bestille over 15.000 ulike produkter. Bli kunde og får 10% rabatt på første kjøp i lagerutsalget.

Ny nettbutikk!

Kjære kunde!
Nå er endelig vår nye nettbutikk klar til bruk. Den gir deg en bedre brukeropplevelse i form av langt bedre responstid, topp brukervennlighet og masse ny funksjonalitet. Vi anbefaler at du konverterer til den nye nettbutikken så snart som mulig.

Den nye nettbutikken er ikke tilgjengelig via våre nettsider www.cater.no som den gamle, men via www.sg.no. Vi har laget en egen nettside hvor du enkelt kan gjennomføre overgangen fra gammel til ny nettbutikk ved hjelp av ditt eksisterende brukernavn og passord. Klikke på denne linken for å komme til denne siden:

https://sg.no/migrering/overgang-fra-gammel-nettbutikk

Du finner også konverteringssiden på www.sg.no.

Husk også å velge riktig grossist; Cater Drammen, Cater Kongsvinger eller Cater Mysen. Alle dine eventuelle plankjøp og favorittlister vil bli konvertert inn i den nye nettbutikken. Merket avtalesortiment vil også være likt. Hjelp-funksjoner ligger tilgjengelig både i form av tekst og videoer, og våre selgere er klar til å hjelpe ved behov. Den gamle nettbutikken vil fungere parallelt med den nye i en god stund framover. Offentlige kunder som bruker punch-out kan ikke bruke den nye nettbutikken riktig ennå. Ta kontakt om du lurer på noe.

Cater med nye distribusjonsbiler drevet av biogass!

Med miljø som et viktig fokusområde i Cater, er mest mulig miljøvennlig transport og distribusjon av varer en selvfølge. Derfor har vi løpende vurderinger av hvordan vi kan optimalisere vår bilpark i forhold til miljø og en gradvis overgang til en grønnere bilpark. I februar fikk vi levert våre to første distribusjonsbiler med biogass som drivstoff, og lenger ut på våren får vi får første elektriske lastebil.

På bildet ser dere den minste biogass-bilen, som både har kjøle- og frysekapasitet. Vi kaller det grønt levert!

Cater vinner anbud

Cater har vunnet anbudet RIIG (Regionalt Innkjøp i Kongsvingerregionen). Rammeavtalen med RIIG omfatter både kolonialvarer og kjøtt, og representerer et samlet årskjøp på ca. 10 millioner kroner. Leveransene starter ultimo februar.


MILJØFYRTÅRN


Cater er sertifisert som et Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Det er et miljøhandlingsprogram og miljøledelsessystem hvor bedriftene gjennomfører en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav.

www.miljofyrtarn.no

Scroll to Top