• Drammen : 32 23 12 00

  • Kongsvinger : 62 88 84 30

  • Mysen : 69 89 88 99

Nyheter

Cater med nye distribusjonsbiler drevet av biogass!

Med miljø som et viktig fokusområde i Cater, er mest mulig miljøvennlig transport og distribusjon av varer en selvfølge. Derfor har vi løpende vurderinger av hvordan vi kan optimalisere vår bilpark i forhold til miljø og en gradvis overgang til en grønnere bilpark. I februar fikk vi levert våre to første distribusjonsbiler med biogass som drivstoff, og lenger ut på våren får vi får første elektriske lastebil.

På bildet ser dere den minste biogass-bilen, som både har kjøle- og frysekapasitet. Vi kaller det grønt levert!

Cater vinner anbud

Cater har vunnet anbudet RIIG (Regionalt Innkjøp i Kongsvingerregionen). Rammeavtalen med RIIG omfatter både kolonialvarer og kjøtt, og representerer et samlet årskjøp på ca. 10 millioner kroner. Leveransene starter ultimo februar.

Åpningsfest nytt lagerbygg

9. februar var det åpningsfest for vårt nye lager- og administrasjonsbygg på Lierskogen. Nærmere 300 inviterte fra både kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere bidro til veldig hyggelig atmosfære. Et utvalg av våre leverandører sørget for god mat og drikke. En spesiell takk til de. Gjennom kvelden var det flere underholdningsinnslag, blant annet et sammensatt lysbilde-show som viste den møysommelige prosessen det er å prosjektere og bygge et lagerbygg.

Årets leverandør ble også kåret. Det ble Orkla Foods. Bildet viser utdelingen.Kriteriene var produkter med god konkurransekraft, høy servicegrad og et aktivt salgsapparat. Vi gratulerer Orkla Foods og ser fram imot et fortsatt godt samarbeide.

Tidenes storhusholdningsmesse!

Vi annonserte tidenes storhusholdningsmesse - og det ble det! Over 500 besøkende og 72 utstillere skapte en ramme rundt messen vi knapt kunne drømt om. Praten gikk livlig på alle stands, vareprøver ble presentert og kontakter knyttet. Det faglige programmet i form av foredrag var også svært godt besøkt. På bildet ser vi standen til Oluf Lorentzen som ble kåret til messens beste stand. Vi gratulerer.

Vårt kveldsarrangement etter messen ble også en kjempesuksess. Over 300 påmeldte i en lett mix av leverandører og kunder fikk servert god mat og topp underholdning.

En spesiell takk til våre leverandører og deres store bidrag inn i denne typen arrangementer.

Da er det bare å glede seg til neste års messe!

Velkommen til tidenes storhusholdningsmesse i vårt nye lagerbygg!

Cater er glade og stolte over å kunne invitere til messe i vårt nye lager- og administrasjonsbygg 8. februar 2018. Det blir tidenes messe med over 70 av våre leverandører på plass, et spennende faglig opplegg i form av kurs og foredrag, nyheter, smaksprøver, inspirasjon, nye ideer og en flott arena for en hyggelig fagprat.

Vi legger også opp til et hyggelig samvær etter messen med blant annet middagsbuffet og flere underholdningsinnslag.

Mer informasjon og påmelding på denne linken:

https://cater.pameldingssystem.no/cater-storhusholdningsmesse-8-februar-2018

Velkommen!

Mer grovt, grønt og blått

Cater AS har signert en intensjonsavtale med Norske Helsemyndigheter og andre aktører i matvarebransjen. Avtalen innebærer at Cater AS aktivt vil jobbe for at nordmenn skal øke sin andel av grove kornprodukter, frukt, bær, grønnsaker og sjømat med 20% innen 2021. Vi har deltatt på flere workshops og kjørt forsøkskampanjer på utvalgte kundegrupper. I løpet av 2018 vil Cater AS, i samarbeid med andre aktører, ha ulike eventer og kampanjer med fokus på å øke nevnte produktgrupper. De første aktivitetene vil bli lansert på vår storhusholdningsmesse torsdag 8. februar i våre nye lokaler på Lierskogen. Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen.


MILJØFYRTÅRN


Cater er sertifisert som et Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Det er et miljøhandlingsprogram og miljøledelsessystem hvor bedriftene gjennomfører en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav.

www.miljofyrtarn.no

Scroll to Top