• Drammen : 32 23 12 00

  • Kongsvinger : 62 88 84 30

  • Mysen : 69 89 88 99

Nettbutikk - Logg inn

Om vår nettbutikk


Velkommen til Cater.

Logg inn med ditt brukernavn og passord for å få tilgang til vår nettbutikk. Ønsker du å bli kunde hos oss ta kontakt med oss på telefon
32 23 12 00 eller send en epost til post.drammen@cater.no

Logg inn


Logg inn i vår nettbutikk her, hvor du kan bestille varer direkte.

Velg din avdeling:


Velkommen til vår nye nettbutikk!


Kjære kunde. Nå er endelig vår nye nettbutikk klar til bruk. Den gir deg en bedre brukeropplevelse i form av langt bedre responstid, topp brukervennlighet og masse ny funksjonalitet. Vi anbefaler at du konverterer til den nye nettbutikken så snart som mulig.

Den nye nettbutikken er ikke tilgjengelig via våre nettsider www.cater.no som den gamle, men via www.sg.no. Vi har laget en egen nettside hvor du enkelt kan gjennomføre overgangen fra gammel til ny nettbutikk ved hjelp av ditt eksisterende brukernavn og passord. Klikk på denne linken for å komme til denne siden: https://sg.no/migrering/overgang-fra-gammel-nettbutikk.

Husk også å velge riktig grossist; Cater Drammen, Cater Kongsvinger eller Cater Mysen. Alle dine eventuelle plankjøp og favorittlister vil bli konvertert inn i den nye nettbutikken. Hjelp-funksjoner ligger tilgjengelig både i form av tekst og videoer, og våre selgere er klar til å hjelpe ved behov. Link til brukerstøtte finner du her: https://sg.no/dokumentasjon—opplaring——sg.no-nettbutikk/. Den gamle nettbutikken vil fungere parallelt med den nye i en god stund framover. Ta kontakt om du lurer på noe.

Hilsen oss i Cater

https://sg.no/migrering/overgang-fra-gammel-nettbutikk

MILJØFYRTÅRN


Cater er sertifisert som et Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Det er et miljøhandlingsprogram og miljøledelsessystem hvor bedriftene gjennomfører en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav.

www.miljofyrtarn.no

Scroll to Top